Новини Корпорації Новини Фестивалю

Письменниця Олена Андрейчикова презентує в Києві дебютний роман

У п’ятницю, 12 квітня, в Києві відбудеться презентація нової книжки письменниці Олени Андрейчикової «Тени в профиль», яка побачила світ у видавництві Meridian Czernowitz.

Захід відбудеться в ONE LOVE Coffee (вул. Велика Васильківська/Басейна, 1/3-2, PinchukArtCentre, 6 поверх).

Модератор: поет Андрій Пермяков.

Початок о 19:00.

Вхід вільний. Реєстрація: https://bit.ly/2CP50Sw

Під час події ви зможете дізнатися більше про історію створення роману, поспілкуватися з авторкою та підписати книжку.

 Роман «Тени в профиль» заснований на реальних подіях. Найважливішим для кожного персонажа цього твору, незалежно від статі, національності й віросповідання, є питання свободи вибору. Особливо це стосується жінки та її права не почуватися тінню в суспільстві. У романі є все: екзотична країна, стосунки між статями, сюжетна напруга, а найголовніше – яскравий голос авторки, яким вона розповідає відразу дві історії – шукача пригод Стаса та його коханої Джани, а також ліричної героїні з України.

Книжка вийшла російською, а згодом буде й українською мовами.

 

Довідка.

Олена Андрейчикова – письменниця, перекладачка, журналістка. Мешкає в Києві. Перша збірка оповідань «Женщины как женщины» була опублікована в 2015 році. Уже незабаром вона стала однією з десяти кращих в Україні за версією книжкових магазинів «Буква» та «Книжковий супермаркет». Спектакль «Театру Вух» із п’єсою «Чужі» за однойменним оповіданням письменниці гастролює Україною та збирає аншлаги. Друга книга «Таємне понеділкування» і третя «Акулы тоже занимаются любовью» були опубліковані в 2017 році.