Новини Корпорації Новини Фестивалю

ВЖЕ 12-13 ГРУДНЯ відбудуться перші презентації роману “РАДІО НІЧ” ЮРІЯ АНДРУХОВИЧА

Як і в «реальній дійсності», ще одна революція зазнала поразки. Можливо, тому, що втратила свого загадкового лідера. Йосип Ротський (не плутати ні з Йосіфом Бродським, ні з Йозефом Ротом), музичний герой барикад, змушений хоч кудись утікати, приміряючи на себе долю багатьох інших Йосипів. Його переслідують, і режимні спецслужби – це лише пів біди. Є ще недоречна любов, з якою не звладати, і банківська таємниця, з якою не впоратися. В’язничний досвід і мимовільно успішний теракт. А також розум і забуття, сміх і темрява, холод і пекло, іронія і щем. Останній сховок, звідки дозволено вести нічний етер. Чи справді останній?..

Вже цієї суботи, 12 грудня, Юрій Андрухович презентує свій новий роман “Радіо Ніч” (видавництво Meridian Czernowitz). Запрошуємо Вас до перегляду презентацій у прямому ефірі:

12 грудня о 22:00 – Онлайн презентація книжки  (модерує Володимир Єрмоленко) на сторінках Meridian Czernowitz та UA: Культура на Facebook, а також на YouTube.

13 грудня (в ніч з 12-го на 13-те) о 00:07 –  “Радіо Ніч: перфоманс Юрія Андруховича в ефірі нічного шоу на Українському радіо та Радіо Культура” на сторінках Meridian Czernowitz та Радіо Культура на Facebook, на YouTube Українського радіо, а також в прямому ефірі Радіо Культура та Українського радіо.

Передпродаж “Радіо Ночі” триває до 13 грудня за акційною ціною: https://www.books-xxi.com.ua/products/radio-nich