News Новини Корпорації Новини Фестивалю

Під час ХІІІ Meridian Czernowitz 2022 волонтери-письменники збиратимуть гроші на потреби ЗСУ

2-4 вересня під час ХІІІ Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz 2022 відбуватиметься збір донейтів на потреби ЗСУ.

Добровільні пожертви збиратимуться на банківські картки Сергія Жадана та Андрія Любки. QR-коди для здійснення платежів буде розміщено на картах-програмах читань та на локаціях проведення подій. Готівкові пожертви прийматимуться у Літературному целанівському центрі. Їх буде розподілено порівну між двома авторами-волонтерами.

Сергій Жадан збирає гроші для підтримки підрозділів, які працюють на харківському напрямку. Андрій Любка організовує збір донейтів на автомобілі у різні підрозділи ЗСУ.

Для тих, хто хоче долучитися до збору — додаємо реквізити:

 

Сергій Жадан

ПриватБанк: 4149609003428085

Patreon: www.patreon.com/serhiyzhadan

PayPal: [email protected]

 

 

Андрій Любка

ПриватБанк: 4149439022830743

PayРal: [email protected]

 

 

 

Нагадаємо, що Meridian Czernowitz відбудеться за підтримки партнерів: Klett-Cotta Verlag (Німеччина), доброчинна організація «Українсько-єврейська зустріч» (Канада), Федеральний уряд землі Карінтія (Австрія), Товариство Ґеорґа Дроздовського (Австрія), Посольство Швейцарії в Україні, S. Fischer Stiftung, Dutch Jewish Humanitarian Fund, Literarisches Colloquium Berlin, Літературний дім міста Штуттгарт, Літературний целанівський центр у Чернівцях. Суспільне Мовлення — генеральний інформаційний партнер Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz: Суспільне Чернівці — регіональний медіапартнер, Радіо Культура — радіопартнер, Суспільне Культура — телевізійний партнер.

*MERIDIAN CZERNOWITZ — дійство, побудоване на фундаменті культурної спадщини Чернівців, продукт генної та історичної пам’яті його мешканців. Метою читань є повернення Чернівців на культурну мапу Європи й розвиток діалогу між сучасними українськими поетами та їх зарубіжними колегами.