ЛІМ Новини Корпорації

Юрій Андрухович з «Лексиконом інтимних міст» гостюватиме у Кам’янці-Подільському

Кам’янецьким гурманам голодувати влітку не доведеться. Чимало сюрпризів для них підготував Клуб Української Інтелігенції.

Завдяки нашим друзям Ользі Михайлюк (агенція «АртПоле») та Славкові Померанцеву (Міжнародний поетичний фестиваль «MERIDIAN CZERNOWITZ») Юрій Андрухович з «Лексиконом інтимних міст» завітає до Кам’янця-Подільського. Всі, хто придбав уже книгу, всі, хто вже її прочитав, навіть ті, хто лише збирається нею посмакувати, запрошуються на розширене застілля Клубу Української Інтелігенції.

Місце і час дегустації «Лексикону» вже визначені – 1 червня о 17.00 в центральному корпусі Кам’янець-Подільського національного університету ім. І.Огієнка (ауд. 208).

Найбільше частування буде в Будинку Опіки Народною тверезістю (колишня назва Міського будинку культури). Тут пригощатимуть елітним напоєм – «Абсентом». Це остання частина музично-поетичної трилогії польського гурту Кarbido і українського письменника Юрія Андруховича. Ідея «Абсенту» — у створенні за мотивами роману «Перверзія» синтетичної лірико-музичної програми (голос поета, тексти, музика), підсиленої та доповненої візуалізацією (відео-арт у найрізноманітніших формах та проявах). Медіа-вистава «Абсент» поєднала в собі експериментальну і традиційну музику, іронічні й глибо ліричні тексти та різножанрове відео, являючи при цьому цільний органічний твір.

Спробувати на смак «Абсент» можна буде 2 червня 2012 (субота) о 19.00.

Розливає і пригощає Клуб Української Інтелігенції.

Шеф-кухар Олег Демчук