Новини Корпорації

Meridian Czernowitz підбиває підсумки року

Рік, що минає, був для нас насиченим і багатим на різноманітні мистецькі події. Серед них – участь у Ляйпцизькому книжковому ярмаркуМіжнародній туристичній виставці у Берліні, Форумі Видавців, Книжковому Арсеналі тощо. Ми організували і провели «Лексикон»-тур Юрія Андруховича десятьма українськими містами, Міжнародний поетичний фестиваль у Чернівцях, Кам’янці-Подільському та Хотині, безліч мистецьких акцій за участю провідних поетів, письменників, перекладачів і музикантів.

У  2012 році з фестивалю MERIDIAN CZERNOWITZ перетворився на Міжнародну літературну корпорацію, яка займається літературним менеджментом. Структуру корпорації складає Міжнародний поетичний фестиваль, Міжнародна резиденція для європейських поетів та перекладачів поезії, а також книжкові проекти. Серед наших авторів: Юрій Андрухович, Ігор Померанцев, Оксана Забужко, Дмитро Лазуткін, Остап Сливинський, Андрій Любка і Гриць Семенчук.

На черзі – нові книжки і творчі проекти. А нині висловлюємо щиру вдячність авторам за співпрацю, а усім відвідувачам, читачам, поціновувачам якісної літератури – за підтримку і небайдужість. Без вас не було б натхнення рухатися вперед!

З повагою,

команда MERIDIAN CZERNOWITZ