Новини Корпорації

Фотоклуб “Позитив” розпочав проект «Фотопортрет рідного міста»

Рік 2012 є роком очікування приємних подій і змін, ми пропонуємо зустріти його спільним митецьким проектом, який би міг об’єднати всіх чернівчан, всіх тих, хто вважає Чернівці своїм рідним містом і бажає творити.

Фотомистецтво у Чернівцях має більше як столітню історію, минуле нашого міста ми сприймаємо сьогодні через фотороботи чернівчан попередніх поколінь. Початок ХХІ ст. характеризується новою хвилею неабиякого інтересу до мистецтва фотографії. Сьогодні, фотографія є найбільш улюбленим та масовим видом людської творчості і спонукає до захопленого й уважного ставлення до навколишнього світу, людей які нас оточують. в пошуку несподіваних й оригінальних миттєвостей, які можна зафіксувати фотоапаратом. Ідея проекту Чернівців 2012 полягає в створенні колективного фотопортрету рідного міста на основі фотографій, які зроблені чернівчанами і відобрадають сучасне життя Чернівців. До участі в проекті запрошуються всі чернівчани, всі хто вважає Чернівців своїм рідним містом і мають власні фотографії.

Редакційна колегія проекту «Чернівців 2012»:
Ігор Тимофійчук, Тарас Перун, Олег Любківський, Володимир Гиндич.

Ласкаво просимо! Сподіваємося, з Вашою допомогою громада міста дізнається про цей проект і ми збережемо наше місто на чудових світлинах в фотоальбомі який ми зробимо разом!

Михайло Чикур,

063 941 11 81

[email protected]