Новини Корпорації

Сигарні традиції поетичного фестивалю

Завдяки нашим друзям та партнерам журналу «Cigar Clan Украина» і управлінському клубу «Top Club» уже третій рік поспіль на Міжнародному поетичному фестивалі MERIDIAN CZERNOWITZ відбуваються сигарно-поетичні вечори.

Перший подібний захід відбувся 2010 року в чернівецькому клубі «Sorbonne». Разом із Юрієм Андруховичем та Олександром Бойченком гості фестивалю смакували добірне поетичне слово й ароматні сигари. У 2011 році сигарно-поетична вечірка вдало поєдналась із музичним перформенсом від австрійсько-українського гурту «Kohelet». Незмінним учасникам Юрію Андруховичу та Олександру Бойченку вдалося створити цього вечора вишукану літературну атмосферу.

Менше ніж за місяць чернівчани знову матимуть нагоду відчути сигарно-поетичний смак на вечорі від Cigar Clan. 7 вересня на літній терасі клубу «Sorbonne» з 21:00 до 22:30 Юрій Андрухович і загадковий поет з Данії Nielsen надихатимуть присутніх до мистецтва і сигар. Якщо вам близькі ці речі, тоді чекатимемо серед гостей заходу. Вхід вільний і бажаний.