Новини Корпорації

Презентація медіапроекту «Summa» Іздрика і Нестерович

У четвер, 9 жовтня, о 18:00 у Літературному целанівському центрі (вул. О. Кобилянської, 51) відбудеться презентація нового медіапроекту письменника, легендарного редактора журналу «Четвер» Юрія Іздрика та журналістки і культурного критика Євгенії Нестерович під назвою «Summa». Робота над ним розпочалася під час перебування авторів на резиденції MERIDIAN CZERNOWITZ у Чернівцях. Під час зустрічі глядачі дізнаються деталі проекту та зможуть поспілкуватися з авторами.

Медіаскладова проекту передбачає постійну комунікацію авторів з аудиторією. Активні учасники мають всі шанси на співавторство. Кінцевим продуктом проекту «Summa» мала би бути однойменна книжка.

«Все, що ви хотіли знати про цей світ, але боялися запитати – слоган медіапроекту «Summa». Це путівник для тих, хто потрапив на цю планету випадково, і перебуваючи у перманентному здивуванні, потребує духовної підтримки та інтелектуальних провокацій. Ми – туристичне агентство; жерці порталу; випадкові перехожі, що зустрілися вам на шляху саме для того, щоб ви запитали у нас дорогу. Все знання, викладене в цій книзі, отримано нетрадиційним способом: себто – з жіночих журналів, збірок афоризмів і крилатих латинізмів, плюс деякий психоделічний і медитативний досвід».

Детальніше про проект читайте тут

За всіма подіями проекту слідкуйте на сторінці: www.facebook.com/Summa.Izdryk.Nesterovych і на офіційному сайті www.meridiancz.com

Резиденція MERIDIAN CZERNOWITZ функціонує за підтримки Allianz Kulturstiftung (Німеччина)