Новини Корпорації

MERIDIAN CZERNOWITZ запрошує на зустріч із новою резиденткою

У вівторок, 24 грудня, о 12 годині у квартирі-резиденції для поетів і перекладачів MERIDIAN CZERNOWITZ (м. Чернівці, вул. О. Доброго, 9, кв. 9) відбудеться прес-конференція за участю спеціальної гості резиденції, нової стипендіатки MERIDIAN CZERNOWITZ, поетки, прозаїка й сценариста Катерини Бабкіної.

Під час заходу авторка поділиться творчими планами на час перебування у нашому місті, а також детальніше розкаже про свій дебютний роман «Соня», презентація якого запланована у Чернівцях у січні 2014 року.

5 цікавих фактів про Катерину Бабкіну:

1. Є автором чотирьох книг та понад 200 поетичних і прозових публікацій. Тексти Катерини Бабкіної перекладено російською, англійською, німецькою, польською, шведською та французькою мовами.

2. Має ліцензію стернового другого класу та право здійснювати управління маломірними судами на внутрішніх водних шляхах України та морських шляхах.

3. Працює над перекладом з англійської книги «Країна припливів» Мітча Калліна.

4. Працювала колумністом Le Monde, інструктором з водіння легкового автотранспорту, піарником нічного клубу, фотомоделлю та штатним автором дитячого журналу «Соняшник».

5. Має живу середньоазіатську черепаху на ім’я Суп, уявного друга, механічного робота і досвід керування літаком.