Новини Корпорації

Лекції Юрія Іздрика в рамках курсу «Історія літератури в авторах і текстах»

У суботу, 15 березня, стартує заключний блок лекцій курсу «Історія літератури в авторах і текстах», який прочитає відомий письменник, поет та культуролог Юрій Іздрик.

Усі три лекції Юрія Іздрика будуть присвячені найвідомішим українським сучасним авторам: Юрію Андруховичу, Сергію Жадану та Тарасу Прохаську.

«Історія літератури в авторах і текстах» − унікальний курс в рамках Вільного лекторію, на лекціях якого найвпливовіші сучасні українські письменники розповідають про найталановитіших письменників-класиків та сучасників на прикладі їхніх текстів.

Лекції Вільного лекторію відкриті для найширшого кола слухачів. Щороку Культурний Проект проводить низку авторських відкритих лекцій за участю відомих мистецтвознавців, діячів культури та викладачів мистецтва. Вільний лекторій − це унікальний майданчик, де найкращі українські та іноземні лектори мають можливість говорити про мистецтво з різних позицій та залучати широку аудиторію до системи культурних і загальногуманітарних знань.

Нагадуємо, якщо ви з якихось причин не зможете відвідати лекції курсу, партнер курсу BeTV вестиме онлайн-трансляцію лекцій. Дивіться лекції у режимі онлайн на сайті Культурного Проекту або на сайті партнерів проекту: BeTV та ПЛАТФОРМА.

Відвідування лекцій безкоштовне. Попередня реєстрація обов’язкова. 

РОЗКЛАД ЛЕКЦІЙ ЮРІЯ ІЗДРИКА