Новини Корпорації

IV Літня літературна школа в Карпатах

Центр літературної освіти оголошує прийом анкет на IV Літню літературну школу, яка відбудеться 5-10 серпня в Карпатах, поблизу відомого гірськолижного курорту Буковель. Для молодих письменників лекції читатимуть Юрко Іздрик, Тарас Прохасько, Юрій Макаров, Любко Дереш, Лариса Денисенко, Богдана Матіяш, Ірина Вікирчак, Гриць Семенчук, Ростислав Семків і Завен Баблоян.

Реєстрація учасників триває до 22 липня включно.

Головна ідея проекту – навчити молодих митців основам успіху в літературі, надати знання і практичні навички з літературної майстерності й видавничого менеджменту, особливостей сучасного літературного процесу та книжкового ринку; створити середовище молодих літераторів для подальшої дієвої співпраці.

Літшкола – це культурно-освітня платформа для обміну знаннями і досвідом між різними поколіннями літераторів. Під час IV Літньої літературної школи відомі сучасні письменники, видавці й культурні менеджери проведуть тренінги, майстер-класи, дискусії, воркшопи. Також у програмі – творчі завдання, рольові ігри на літературно-книжкову тематику, поетичні вечори тощо.

Деталі – тут.