Новини Корпорації

5 поеток і Viva Gazone

Міжнародний поетичний фестиваль MERIDIAN CZERNOWITZ ще до події, яка відбуватиметься 2-4 вересня, приготував Чернівцям подарунок: поетичні читання п’яти авторок – Єлени Даскал, Ірини Вікирчак, Наталі Єрьоменко, Христі Венгринюк, Ірини Скрипник та виступу шаленого гурту Viva Gazone.

Фестиваль пропонує вечір жіночої лірики, як символу того, що сама поезія є алюзією на вуста, зап’ястя, стан, придих, слова кожної, хто читатиме… А далі гарячі хлопці, натхненні романтикою Чиказького блюзу та ритмами Дикого заходу розпалюватимуть щось “інше” не лише в серцях молодих поеток, а кожного, хто завітає 25-го серпня, о 20.00 в “Паб-34”, що знаходиться на Головній, 34. За цією ж адресою, у дворі, знаходиться одна із локацій цьогорічного фестивалю.
Музично-поетичний вечір “5 поеток і Viva Gazone” демонструє своєрідне поєднання поезії і музики, істинного й іронічного, божественного та демонічного, яке просто живе в площині мистецтва і приймає все протилежне як рідне, бо є частиною єдиного найважливішого цілого.