Новини Корпорації

З ініціативи Всесвітнього Поетичного Руху 24 вересня 2011 року в 107 країнах світу і 540 містах відбудеться 874 поетичних читань

Всесвітній Поетичний Рух (World Poetry Movement) було засновано в Медельїні (Колумбія) 9 липня 2011 року. Менш ніж за два місяці свого існування він об’єднав 105 міжнародних фестивалів поезії та 76 міжнародних поетичних організацій.

Чернівці також долучаються до проведення поетичних читань у рамках Всесвітнього Поетичного Руху. За сприяння MERIDIAN CZERNOWITZ 25 вересня о 20:00 у Bier Platz (вул. Руська, 1а ) відбудеться справжнє свято поезії. Перед глядачами виступлять молоді буковинські автори Остап Ножак, Христя Венгринюк, Наталя Єрьоменко, Сашко Горський, Ірина Вікирчак та інші. Спеціальний гість зі Львова –  поетеса Мар’яна  Максим’як з новою збіркою віршів «Люди».

До уваги глядачів буде представлено блок української відео поезії.

На завершення вечора  – виступ чернівецького гурту Setalight!

Setalight! – це нова форма чернівецького гурту Асиметрія Емоцій. Фактично її було створено 2011 року – через деякий час після виходу дебютного альбому «Асиметрії». Дещо змінивши музику, забравши вокал Асиметрія Емоцій перетворилась на Setalight! Щодо музичного напрямку, то гурт і далі грає те, що може зіграти, але від Асиметрії Емоцій відрізняється більшою ставкою на електронну музику. Програма, яку буде представлено на вечорі – це здебільшого матеріал останніх чотирьох місяців, тобто перших чотирьох існування Setalight!

Запрошуємо усіх насолодитися гарним вечором у товаристві Поезії.