Новини Корпорації

POETRY CONTENT

Inspiration party

25 липня, понеділок

20.00

Global Logic Ukraine, дах

Вул. Миколи Грінченка, 2/1

Міжнародний поетичний фестиваль MERIDIAN CZERNOWITZ оголосив конкурс для українських віджеїв, фотографів, анматорів, режисерів та операторів. До 1 серпня триває збір робіт на участь в конкурсі відеоробіт на сучасні поетичні тексти.

Проект 50/50 (Катя Бабкіна, українська мова/Маша Драгіна, російська мова), Global Logic Ukraine та Міжнародний поетичний фестиваль MERIDIAN CZERNOWITZ запрошують діджеїв та віджеїв, фотографів, анматорів, режисерів, операторів та просто творчих людей на літературну вечірку POETRY CONTENT. Катя Бабкіна та Маша Драгіна представлять свої тексти, а також спробують надихнути гостей на створення відеоарт-продукту за цими текстами. Підготовані за мотивами вечірки роботи зможуть взяти участь у конкурсі від MERIDIAN CZERNOWITZ, а також отримають шанс бути представленими на міжнародних поетичних і відеоарт-фестивалях.

Катя Бабкіна – дівчинка, журналіст, фахівець зі зв’язків з громадськістю, письменник і автор поетичної книги «Вогні святого Ельма» і повісті «Лілу після тебе», а також поетичних і прозових публікацій в численних антологіях та інших місцях. Вірші перекладено російською, англійською, німецькою, польською. Катя займається відеопоезією, її роботи брали участь в кіно- і літературних фестивалях в Україні, Росії, Іспанії, Литві та Польщі. У вересні 2011 виходить наступна поетична збірка Каті Бабкіної – «Гірчиця».

Маша Драгіна – магістр філології, журналіст, редактор. Співпрацює з багатьма виданнями в Україні та закордоном. Спеціалізується на інтерв’ю і має зв’язки у вищих колах. Маша займається балетом, керує Інтернет-проектами і давно прийнята в кращих домах Франції, Москви, Мінська і Києва. Подробиці про її публікації, роботу і особисте життя чисто містифіковані і залишаються відкритою темою для біографів.