Новини Корпорації

Поетка Ірина Шувалова приїде до Чернівців у рамках всеукраїнського туру

У лютому стартував всеукраїнський тур однієї із найяскравіших сучасних поеток, лауреатки першої премії конкурсу «Смолоскип» та українсько-німецької премії Олеся Гончара, учасниці кількох європейських резиденцій, фахової філософині та перекладачки  Ірини Шувалової на підтримку відразу двох поетичних збірок «Ос» (вид-во «Смолоскип») та «Аз» (вид-во «Електрокнига»).

#Шувалова_тур – це дещо більше, ніж зустріч із поеткою та перекладачкою, це нестандартні вечірні презентації поетичних збірок у 11 українських містах, кожна із яких відбуватиметься інакше, по-своєму унікально.

Так, у Чернівцях учасниця резиденцій у Великобританії, Греції, Литві, Латвії, Польщі, Росії, США Ірина Шувалова поділиться досвідом резидентки та нікому незнаними історіями про подорожі, міста, людей, книжки по різні боки кордону. Розмова буде про все-все-все! Про дві нові поетичні збірки «Ос» та «Аз», натхнення і вірші, про прикордоння, кордони й закордони, письменницькі резиденції й резидентство на них, переклади і їхнє трактування, про те,  як пишуться успішні мотиваційні листи, стипендію  Фулбрайта і навчання у Штатах, книжки для дітей та багато іншого.

Також буде поезія. Багато якісної поезії.

***

Коли: 18 лютого 2015 о 18:00

Де: Літературний целанівський центр (вул. О. Кобилянської, 51)

Модераторка: Настя Євдокимова

Вхід вільний