Новини Корпорації

Міжнародний поетичний фестиваль MERIDIAN CZERNOWITZ оголошує збір робіт на участь в конкурси Всеукраїнської відопоетичної премії БУК

Загальноукраїнська премія БУК вручається в двох номінаціях – кращий відеоряд (режисеру) та кращий поетичний ряд (авторові тексту). До участі запрошуються відеопоетичні роботи тривалістю до 10 хвилин, виготовлені в Україні (українськими режисерами чи робочими групами) на тексти українських чи зарубіжних поетів. Кожна відеоробота іноземною мовою має бути просубтитрована українською; кожна заявка на участь має містити переклад використаного тексту німецькою чи англійською мовами.

Збір робіт до участі в  конкурсі триває з 1 липня по 1 серпня 2011. Роботи до участі може подати режисер або автор використаного тексту; особа, що заповнює заявку на участь гарантує, що всі суміжні права на демонстрацію, використання та участь роботи у конкурсі є узгодженими.

Шорт-ліст робіт (до 10 відео), які демонструватимуться на фестивалі Meridian Czernowitz, що відбудеться з 2 по 4 вересня 2011, визначає Робоча команда фестивалю та Президент фестивалю в період з 1 серпня по 15 серпня 2011 року. Автори робіт, що увійдуть до шорт-лісту, будуть проінформовані про це в період з 15 по 25 серпня. За бажання відвідати Фестиваль вони можуть звертатися до Робочої команди фестивалю з проханням про організаційну допомогу*.

Журі у складі Святослава Померанцева (Президент Міжнародного поетичного фестивалю Meridian Czernowitz), Крістіани Ланґе (письменниця, директор Literatur Werkstatt, Берлін) та Катерини Бабкіної (поетка, журналіст, авторка книг “Вогні святого Ельма” (2002) та “Лілу після тебе” (2008) та проекту videopoezija.in.ua),  визначає двох переможців в номінаціях кращий відеоряд і кращий поетичний ряд. Переможці будуть нагороджені дипломами, цінними подарунками, а також отримають відшкодування транспортних витрат, пов’язаних з відвідинами фестивалю **. Також інші роботи можуть бути нагороджені дипломами зі спеціальними відзнаками журі чи Робочої команди та Ініціативної групи фестивалю.

Роботи переможців будуть запропоновані до участі в Європейських та світових літературних фестивалях та фестивалях цифрового мистецтва, з якими співпрацює Меридіан Czernowitz. Подати роботу на конкурс можна, розмістивши повноякісний файл на будь-якому файлообміннику в довготерміновому доступі і надіславши лінк на його скачування та заповнену заявку на участь на адресу [email protected]

 

*- організаційною допомогою є інформація про добирання, варіанти поселення, бронювання готелів та хостелів за проханням і вибором учасника. Організаційна допомога не передбачає жодної фінансової участі.

** – за наявності проїздних документів чи інших документів на підтвердження витрат

Заявка на участь в конкурсі

 

ПІБ контактної особи _____________________

Телефон контактної особи ____________________________

Електронна адреса контактної особи ________________________

 

Ім’я особи чи назва творчої/робочої групи, що подає роботу на конкурс

_______________________________________________________________

 

Назва роботи___________________________________________________

 

Тривалість_____________________________________________________

 

Назва тексту___________________________________________________

 

Текст мовою оригіналу __________________________________________