Новини Корпорації

ЛітКвест на Книжковому Арсеналі

Дата і місце проведення: 4-7 жовтня, Книжковий Арсенал (Київ, вул. Лаврська, 12).

Слоган: Почни Гру.

Організатори ЛітКвесту: PocketBookInternationalS.A., Книжковий Арсенал, ObreeyStore, Knigli

Партнери ЛітКвесту: Буквоїд, Платформа, А4 GreenOffice, видавництво «Фоліо», Міжнародна літературна корпорація  «MERIDIAN CZERNOWITZ», Книгарня «Є».

Загальна інформація:

ЛітКвест – це літературний квест, мета якого підібрати код до таємничого сейфу із заохоченнями за допомогою літературних підказок. Завдання знаходитимуться в онлайн- і оффлайн-просторах. Тобто, серед завдань квесту буде кілька таких, які потрібно вирішити в Інтернеті. Решту ключів знаходьте на території Книжкового Арсеналу (Київ, вул. Лаврська, 12) та в Книгарні Є (Київ, вул.Лисенка, 3).

Переможці ЛітКвесту отримають три найсучасніші моделі рідерів ТМ PocketBook: PocketBookPro 912, PocketBookBasic 611, PocketBookA10”; три Кніглі на вибір; два набори для приготування глінтвейну зі спеціями і фірмовими чашками; два пакети з фірмовими подарунками ObreeyStore. Всього – 10 заохочень для 10 переможців ЛітКвесту.

Визначення переможців: Головне заохочення, а саме – можливість вибрати один з запропонованих рідерів ТМ PocketBook, дістанеться учаснику ЛітКвесту, який швидше за інших знайде правильний код від загадкового сейфу та зафіксує свою перемогу в соціальній мережі. Швидкість в даному випадку буде визначена за допомогою відміток в соціальних мережах. А саме: після кожного виконаного завдання учасник квесту має написати на своїй персональній стіні в одній з соц.мереж (бажано використовувати одну соц.мережу за всю Гру), що він (або вона) закінчили попередній рівень і приступають до наступного. Після проходження всіх рівнів і знаходження всіх семи цифр коду, учасник має заповнити промо-купон та залиши його в прозорій скрині, яка знаходитиметься на території Книжкового Арсеналу, на стійці PocketBook / ObreeyStore.

 Умови участі:

  1. ЛітКвест стартує 4 жовтня 2012 року о 07.00 годині за Київським часом та закінчується 7жовтня 2012 року о 17.00.
  2. Учасником ЛітКвестуможе стати кожен, хто буде присутнім на Книжковому Арсеналі, самостійно виконає всі завдання квесту та покладе заповнений промо-купон в прозору скриньку на стійці PocketBook/ ObreeyStore.
  3. Для того, щоб почати Гру вам необхідно зареєструватись на вашій персональній сторінці в одній з соціальних мереж. Це може бути: VK, Facebook, Twitter, The-ebook.org, Google+, Foursquare. Зареєстрованим учасник ЛітКвесту вважатиметься тоді, коли на його сторінці з’явиться промо-баннер квесту (який можна взяти на сторінці ObreeyStore www.facebook.com/Obreey) з написом в коментарях: «Починаю полювання на окнигезні подарунки! Приєднуйся і ти до ЛітКвесту від @(ставимо теги)ObreeyStore, @(ставимо теги)PocketBook на @(ставимо теги)Книжковий Арсенал, тільки 4-7 жовтня»
  4. Для участі в ЛітКвесті кожен учасник повинен мати при собі промо-купон, в якому потрібно записувати код. Промо-купон можна отримати безкоштовно в Книгарні Є на вул. Лисенка, 3, на території Книжкового Арсеналу на стендах: Видавництва «Фоліо», Міжнародна літературна корпорація «MERIDIAN CZERNOWITZ», а також на стійках компаній PocketBook / ObreeyStore і Knigli.

(Ви можете почати виконувати завдання ЛітКвесту немаючи промо-купона та записуючи перші цифри коду на іншому носієві, наприклад, в блокноті. Потрапивши на Книжковий Арсенал, обовязково отримайте промо-купон і внесіть в нього отримані цифри коду.) 

  1. Мета квесту – зібрати правильний шестизначний код від загадкового сейфу.
  2. Фіксуйте проходження кожного рівня квесту в соц.мережах. Незафіксований рівень, або зафіксований пізніше, знизить ваші шанси на виграш головних заохочень.
  3. Кожену часник ЛітКвесту має право на підказки по проходженню рівнів квесту за телефоном +380 67 409 76 24. Увага! Користування підказками додає вам часу в загальному заліку. Тобто, якщо ви хочете скористатися підказкою, вам потрібно поставити на своєму промо-купоні свій персональний номер – це перші чотири цифри вашого Дня народження. Наприклад, якщо ви народились 14 липня, напишіть на купоні 14-07, і назвіть цей номер оператору. Після кожної підказки вам додаватиметься +5 хвилин.
  4. Для того, щоб збільшити свої шанси на виграш, учасники ЛітКвесту мають можливість запросити до Гри своїх друзів. За кожного друга учасник отримує -30 секунд загального заліку. Максимальна кількість друзів на одного учасника – 10 людей, тобто залучивши друзів до Гри ви можете прискорити свої результати в загальному заліку на -5 хвилин. Якщо ви хочете зарахувати -30 секунд за друга, ви маєте зробити пост на своїй сторінці з тегом на вашого друга з текстом: «Я запросив на ЛітКвест свого друга і отримаю за це -30 секунд до загального рахунку!». Незареєстровані таким чином друзі не будуть зараховані.
  5. Після успішного проходження завдань ЛітКвесту покладіть свій заповнений промо-купон в прозору скриню на стійці PocketBook/ ObreeyStore на Книжковому Арсеналі. І очікуйте 7 жовтня, коли буде оголошено переможців.
  6. Головне заохочення дістанеться учаснику, який першим пройде весь квест і правильно відгадає код. Цей учасник зможе вибрати собі будь-яке з запропонованих заохочень.

Інші 9 заохочень будуть розіграні серед всіх учасників ЛітКвесту (бажано бути присутнім при розіграші, який відбудеться 7 жовтня о 17:07 на території Книжкового Арсеналу) за допомогою прозорої скрині. Ведучий буде витягати зі скрині купони, перевіряти правильність кодів і в разі, якщо код буде правильним, учасник, чий купон витягне ведучий, стане володарем наступного в черзі заохочення.

Черга заохочень:

№1 – Головний Переможець Квесту вибирає собі заохочення

№2 – Ведучий витягне зі скрині перший промо-купон. Заохочення: PocketBook з більшим розміром екрану.

№3 – Ведучий витягне зі скрині другий промо-купон. Заохочення: PocketBook з меншим розміром екрану.

№4 – Ведучий витягне зі скрині третій промо-купон. Заохочення: Кніглі на вибір.

№5 – Ведучий витягне зі скрині четвертий промо-купон. Заохочення: Кніглі на вибір.

№6 – Ведучий витягне зі скрині п’ятий промо-купон. Заохочення: Кніглі.

№7 – Ведучий витягне зі скрині шостий промо-купон. Заохочення: Фірмовий набір для приготування глінтвейну від ObreeyStore.

№8 – Ведучий витягне зі скрині сьомий промо-купон. Заохочення: Фірмовий набір для приготування глінтвейну від ObreeyStore.

№9 – Ведучий витягне зі скрині восьмий промо-купон. Заохочення: Пакет з фірмовими подарунками від ObreeyStore.

№10 – Ведучий витягне зі скрині дев’ятий промо-купон. Заохочення: Пакет з фірмовими подарунками від ObreeyStore.

Детальні правила ЛітКвесту знаходяться на сторінці ObreeyStore: www.facebook.com/Obreey в окремій вкладці під назвою «ЛітКвест».