Новини Корпорації Новини Фестивалю

У Києві відкриється виставка картин, написаних для нової книжки Тараса Прохаська

3 жовтня о 18:30 в Хлібні, що на території Національного заповідника «Софія Київська» в м. Київ, відбудеться відкриття виставки знаної художниці Олени Придувалової, яка написала серію художніх робіт спеціально для нової книжки Тараса Прохаська «Так, але…». Остання побачила світ у видавництві «Meridian Czernowitz». До видання увійшли 24 картини мисткині, які є самостійними арт-об’єктами. Усі вони будуть продемонстровані публіці вперше.

Учасники презентації: письменник Тарас Прохасько, художниця Олена Придувалова, видавець Святослав Померанцев, директорка MERIDIAN CZERNOWITZ Євгенія Лопата та кураторка художнього процесу Тетяна Швед (Безкоровайна). За словами останньої, «об’єднати однією ідеєю двох творців із різних сфер мистецтва – головне в цій концепції. Шляхом до успіху може бути тільки точне попадання. Збіг поглядів на життя і творчість, глибоке філософське осмислення свого єства як митця і людини – це те головне у діалозі письменника і художниці, що ми бачимо наслідком цього неймовірного союзу».

Вхід вільний (із вул. Володимирської).

Виставка діятиме протягом місяця з 3 жовтня до 2 листопада.

Перші презентації книжки Тараса Прохаська «Так, але…» вже відбулися у Чернівцях під час Х Міжнародного поетичного фестивалю MERIDIAN CZERNOWITZ та у Львові на Форумі видавців.