Наші книжки Новини Корпорації

Богдана Матіяш “Твої улюблені пси та інші звірі”

Богдана Матіяш – поетеса, редактор, літературний критик. Навчалася в Національному університеті «Києво-Могилянська академія». 2004 року закінчила магістерську програму «Філологія. Історія, теорія літератури та компаративістика». Тема магістерського диплому «Мовчання як текст: від герметичності до діалогу». З 2004 по 2008 рр. — аспірантка кафедри філології Києво-Могилянської академії.

Збірки поезій: «Непроявлені знімки» (Київ: Смолоскип, 2005), «розмови з Богом» (Львів: Видавництво Старого Лева, 2007), «Твої улюблені пси та інші звірі» (Чернівці: Meridian Czernowitz, 2011). Окремі добірки віршів перекладено на десять мов, зокрема на польську, словацьку, білоруську, англійську, німецьку, португальську, російську мови.

Перекладає з польської й білоруської мов.

«Твої улюблені пси та інші звірі» – це візія світу тут і тепер, у якому зі звірятами можна говорити, в якому немає жодного страху. Світу, доброго й простого, в якому навзаєм одні одним довіряється, в якому звірі й люди є приятелями. Світу, де можна не боятися бути собою – делікатним і лагідним.

Немає в наявності.