ЗМІ про нас

vidido.ua – Юрій Андрухович у Чернівцях підписав до друку нову книжку на 500 сторінок

www.vidido.ua

Український письменник Юрій Андрухович, якого називають Патріархом сучаної літратури, підписав до друку свою майбутню книгу “Лексикон інтимних міст” у Чернівцях під час одного із заходів поетичного фестивалю “Meridian Czernowitz”, на який він ледве встиг.

Відтак автор запевняє, що презентацій “Лексикону інтимних міст” буде лише дві. Мовляв, більше її популяризуватимуть у соціальній мережі facebook.

– У facebook буде створена спеціальна сторінка, на яку можна буде перейти з моєї власної, – розповідає Ю. Андрухович. – І там ми викладатемемо шматки текстів про якесь місто, а завданням читачів буде вгадати його назву. У подарунок будуть надіслані “свіжі” книжки.

“Лексикон інтимних міст”, який містить розповіді автора про 111 міст презентують 11.11.2011 у Києві.

Побачити готову книгу і взяти автограф автора буковинці зможуть 14 листопада, саме на цей день запланована її презентація у Чернівцях.

Про Чернівці у книзі івано-франківський письменник теж згадав й проговорився, що це будуть спогади про його перший візит до Чернівців у статусі солдата та чи не основною частиною став ессей про чернівчанина Броніслава Тутельмана.

Віталія КОЗМЕНКО