ЗМІ про нас

Мандрівка у часі та просторі

Днями завершився IV Міжнародний поетичний фестиваль MERIDIAN CZERNOWITZ, який впродовж лише чотирьох днів зібрав у Чернівцях понад 7 тисяч учасників і гостей з різних міст України, Росії, Білорусії, Польщі, Австрії, Німеччини, США і навіть Японії.

Слухаючи авторів, котрі читали поезію у найнесподіваніших локаціях, здавалось, що їх слова переносять тебе у зовсім інший час і місце. Навіть випадкові свідки цих дійств стишували ходу і мимоволі, ніби зачаровані, дослухалися і придивлялися – що ж там таке робиться?

І як тут не звернути увагу: нечасто ж бувають поетичні читання у спальних районах українських міст, столярних майстернях, які, виявляється, колись були синагогами, або й навіть вагонах міжміських потягів.
„Пошта” побувала на фестивалі MERIDIAN CZERNOWITZ, нам пощастило помандрувати разом з його учасниками у Поетичному потязі, тож ділимося першими враженнями з вами. А вже в найближчих числах газети обіцяємо розповісти детальніше про цю цікавезну мандрівку у часі та просторі. Якщо ж ви не змогли потрапити у неї – не сумуйте.
Відчути дух фестивалю і познайомитися з людьми, які його творять, можна впродовж найближчих днів, адже на ХХ Форумі видавців діятиме поетична кав’ярня Meridian Czernowitz (2 поверх Палацу мистецтв, балкон).