Uncategorized

TRIAD (FARSIDE)

Deep Soul Music, Critical

Німеччина

www.myspace.com//triadaudio

Тріумвірат Henree, Bass Tikal & LF Flow – це TRIAD, один з корифеїв нової хвилі танцювальної музики, який полонив багатьох слухачів всього світу. Вибухнувши на сцені синглом в стилі Deep Soul Music – „Fiasco“ b/w „Last Gasp”, вони заслужили репутацію творчих виробників електронно-танцювальної музики.

Історія TRIAD. Маючи бажання працювати разом, проект був задуманий Bass Tikal і Henree як невеликий окремий союз, від якого учасники могли б отримувати задоволення. На початку 2009 року хлопці вигадали основу для треку під назвою “Spellbound”. У кожного були власні ідеї щодо звучання drum & bass, які вдалося добре поєднати. Успіх колективу не забарився. Після цієї початкової концепції, LF Flow, який вже працював з Bass Tikal над проектом „Madmen & Poets“, був запрошений до проекту через свої звукові/інженерні знання і досвід.

З цього моменту хобі швидко переросло в те, чого ніхто з них спочатку не міг припустити. Обидва “Spellbound” і їхній другий трек „Fiasco“ отримали схвальні відгуки від деяких відомих представників Drum & Bass (Flight, Teebee, Loxy, Total Science and Goldie), і хлопці зрозуміли, що TRIAD не залишає байдужими як колег ді-джеїв та продюсерів, так і шанувальників drum & bass у всьому світі.

Водночас їхні перші deep house треки і ремікси, представлені у численних турах, відразу отримали підтримку від таких DJ як Spinna, Lars Berenroth, Mousse T., Marcus Worgull, DPlay, Show-B, Langenberg, Ingo Sänger та інших. Таким чином, TRIAD вирішили відкласти всі інші проекти і зосередитися на створенні музики як повноцінний колектив. Їхня спільна робота дуже швидко почала приносити позитивні результати, а дебютний трек “12“, “Deep Soul Music“, став одним із найкращих drum & bass релізів 2009 року.

З цього моменту TRIAD все активніше працюють над різними проектами, освоюють нові жанри і темпи – від house до електронної музики. Drum & bass і deep house ремікс британської поп-зірки Omar тільки довів потрійну зручність експерименту з різними жанрами музики. До речі, їхній ремікс став одним з найкращих хаус-релізів 2010 року – Henrik Schwarz Remix пісні Omar “Feeling You”.

Цілком очевидно, що ім’я TRIAD ще довго залишатиметься популярним серед прихильників електронної музики, адже колектив є яскравим свідченням того, як можна успішно поєднати трьох цікавих ді-джеїв.