Uncategorized

He&She

Україна

HE & SHE – один з не багатьох музичних проектів, учасники якого представляють публіці воістину цікавий продукт не тільки в гарній обкладинці, а й з відповідною ідейної начинкою.

Nastia & Sunchase – два талановитих музиканта й артиста, які, як інь і янь, поєднали в єдине ціле свої найсильніші сторони.

Nastia – одна з найбільш запитуваних діджеїв, виступи якої чекають на багатьох клубних майданчиках світу. Вона людина, яка ламає стереотипи і не йде на компроміс із собою. Дівчина, яка своєю невичерпною енергією завоювала любов мільйонів шанувальників по всьому світу і повагу лідерів сцени. Nastia вже об’їздила з гастролями планету, відзначившись на безлічі знакових івентах і фестивалях. А її аудиторія – не тільки відвідувачі кращих європейських клубів, а і багатотисячні рейви, виступати на яких для неї вже давно звично.

Sunchase – один з небагатьох продюсерів колишнього СНД, який подарував світові треки, багато з яких стали хітами і увійшли в золотий фонд drum and bass. Саша домігся дійсно колосального успіху в продакшені, завдяки чому його ім’я знають джанглісти усього світу.

Безліч успішних релізів на топових лейблах, спільні роботи з артистами першого ешелону, виступи в якості хедлайнера на багатьох вечірках і фестивалях – все це результат виняткового музичного таланту та 13 років студійної роботи.

Але незважаючи на закріплений статус на drum and bass сцені, саунд Олександра знайшов більш широку аудиторію, адже він охопив різні напрямки музики, такі як dubstep, techno і house. Хотілося б відзначити, що будь-які його експерименти відразу ж знаходять успіх, визнання і відгук серед слухачів і знакових представників жанрів.

HE & SHE – це багаторічний досвід студійної роботи та унікальна діджейська харизма, які поєдналися в одному флаконі. І учасники зараз дають нам вагомий привід чекати, що вони в черговий раз закріплять за собою місце під сонцем на міжнародній арені.