Uncategorized

Blu Mar Ten

Велика Британія

www.blumarten.com

www.myspace.com/blumarten

Небагато музичних проектів може претендувати на таку динамічну і послідовну еволюцію як BLU MAR TEN. Сформовані на великому вибухові drum&bass в 90х і на постійній репутації “Rage”, “Metalheadz”, “Speed & AWOL”, BLU MAR TEN були швидко помічені “LTJ Bukem” та підписали контракт з “Good Looking Records”, зазначивши свої позиції в жанрі, як творці комплексної, атмосферної музики. Живі легенди BLU MAR TEN будуть хедлайнерами вечірки ELETCRO POETRY Drum´n´Bass Night.

Вони швидко росли і змінювалися, виходячи за межі jungle в сміливі експерименти з downtempo, ambient, house, breaks, techno & left-field працюючи для таких лейблів, як “Naked Music”, “Guidance”, “Big Chill”, з двома повноцінними альбомами “non-d&b” треків записаних на “Exceptional Records”.

Ці нові треки отримати велику підтримку від ді-джеїв, таких як Tom Middleton, Rennie Pilgrem, Pete Tong, Felix da Housecat, Ben Watt, Carl Cox, Lee Burridge, Erol Alkan, Howie B and Mary Anne Hobbs.

Blu Mar Ten також створили ремікси на серію великих і незалежних виконавців, таких як: Erykah Badu, Annie Lennox, Alicia Keys, Terry Lee Brown Junior, Jakatta, The Ananda Project, Doc Scott, Fink and Blame ; на їхні треки були написані ремікси таких виконавців, як: Tom Middleton, Cicada, Fink, Rennie Pilgrem, Terry Lee Brown Jr, Nor Elle, Sabre, Blame, Social Security & Kubiks.

У 2005 році Blu Mar Ten повернулися на сцену drum & bass, і подальші 18 місяців створювали ряд релізів для таких лейблів, як “Hospital”, “Renegade Hardware”, “Shogun Audio”, “31 Records”, “Tangent”, “Phuzion”, “Vibez & Basement”.

У 2009 вийшли релізи “Close” і “Believe Me” EPs, і довгоочікуваний перший повний drum & bass альбом Blu Mar Ten “Natural History”. Альбом передає неймовірно широкий спектр drum & bass треків від глибоко абстрактних до безсоромно танцювальних, але всі вони відповідають справжній якості Blu Mar Ten.

У 2010 році Blu Mar Ten перевидали розширену версію альбому, ” Natural History: Revision “, додавши колекцію нових реміксів.

Blu Mar Ten працює над своїм наступним альбом, який з’явиться в кінці 2011 року.