Наші книжки

Игорь Померанцев “Вы меня слышите?”

Купити книжку

Игорь Померанцев. Вы меня слышите? Дневник : проза, поэзия, эссеистика. – Черновцы : Меридиан Черновиц, 2018. – 736 с., ил.

ISBN 978-966-97679-8-1

Ігор Померанцев народився 1948 р. у Саратові. Виріс та навчався у Чернівцях. Працював сільським учителем у Карпатах та технічним перекладачем у Києві. У 1978 р. емігрував із СРСР і того ж року вперше вийшов в ефір (Радіо «Свобода», Українська та Російська редакції). Близько семи років працював на Бі-Бі-Сі (Російська служба, 1980-1987). Останні тридцять із лишком років співробітник Радіо Свобода (Лондон, Мюнхен, Прага). Редактор радіожурналу «Поверх бар’єрів» та авторських передач «Червоне сухе», «Мої улюблені платівки» та ін. Його радіоп’єси «Ви мене чуєте?» (з Джоном Шрепнелом), «Кохання на коротких хвилях» (з Валентином Гафтом), «Улюбленці пана Фабра» (з Сергієм Юрським), «Короткий розмовник для приїжджих» (з Іваном Шведовим) звучали на хвилях Бі-бі-сі (World Service), France Culture та Радіо Свобода.

Проза, вірші та есе І. Померанцева перекладені українською, англійською, німецькою, польською, чеською та ін. мовами. Лауреат міжнародного фестивалю теле- та радіопрограм «Ефірна скринька» (2011 р.).

У книжку “Ви мене чуєте?” увійшли обрані репортажі, коментарі, переклади, радіоесе та оповідання, що звучали в ефірі та/або опубліковані в блозі.

Вартість примірника – 450 UAH.