Партнери Партнери фестивалю

Готельно-туристичний комплекс “БУКОВИНА”

bukovyna-hotel.com

58022, Україна, м.Чернівці

вул. Головна, 141

+38 (0372) 583-625, 585-625, 583-600

Ласкаво просимо до фешенебельного готелю «Буковина», який серед готелів Чернівців уособлює поєднання вишуканої елегантності та найсучасніших послуг. Його вправі віднести до кращих готелів України. Розкішним виглядом та оригінальним плануванням готель помітно виділяється серед інших будівель міста. Зі своїми заквітчаними лоджіями та просторими терасами, вдень він нагадує казковий палац, а вночі асоціюється з цілою країною романтики. Готель «Буковина» розташувався у центрі паркової зони Чернівців, поруч з історичною частиною міста. Зручне місце розташування із вдалим транспортним сполученням та чудовою панорамою вже багато років приваблює сюди туристів, бізнесменів, зірок українського та світового шоу-бізнесу, відомих політиків та науковців. Поєднання неповторної архітектури старого міста та сучасного обслуговування за кращими світовими стандартами дозволяє відчувати себе затишно та комфортно.
До послуг гостей готель «Буковина» пропонує просторі кімнати, смачну кухню, конференц-зали, а також такі приємні та корисні послуги , як SPA-салон, тренажерний зал, WI-FI Інтернет, салон краси, паркінг.
Готель – це щось більше, ніж просто місце для ночівлі, він багато в чому визначає спосіб життя на той час, поки триває подорож, доки гість проживає у готельному номері. Тож готель «Буковина» гарантує вам розкішний спосіб життя з комфортом, безпекою та європейським рівнем обслуговування і зробить Ваше перебування на гостинній та багатій традиціями Буковині незабутнім.