Учасники 2014

Мідна / Україна

Мідна – поетеса, арт-менеджер, піар-спеціаліст у сфері концертного промоушну

та промо артистів. Лауреат третьої літературної премії видавництва «Смолоскип» (2013-2014). Фіналістка проекту «Прогулянка з поетами» Міжнародного поетичного фестивалю «Meridian Czernowitz-2012». Переможиця конкурсу хайку Міжнародного фестивалю поезії «Spoke’n’Word on Tour» (кращий хайку було інстальовано у варшавському метро серед переможців з усього світу).

Учасниця фестивалів «Ватерлінія», «Березневі коти», «De Libertate», «Трипільське літо», «Йогансен-фест», заходів порталу «Літфест» і мистецького об’єднання «Остання барикада», Львівського міжнародного літературного фестивалю у рамках «Форуму видавців у Львові» та фестивалю «Книжковий Арсенал», художньо-поетично-видавничого проекту «Сни Salve». Член організаційної ради фестивалю відеопоезії «Cyclop-2012». Ініціатор і куратор заходів за участю поетів, музикантів і акторів: «Сітар, табла і поети», «Високосна поезія», «Актори і музиканти читають дітям у Азбуковому Королівстві Магів та Янголів», «Озеленення території», вечора «Попіл і сніг» за мотивами фільму Грегорі Колберта. Автор сферичного проекту поезії-3D на куполі планетарію – «Точка роси». Куратор поетичної сцени «Мідний Гоголь» на «ГогольFest-2012». Перша публікація – у журналі «ШО» No7-8 (2012).

Пісні на слова і переклади Мідної виконує електронний дует з Вільнюса Beissoul & Einius, український проуз-панк гурт ВоЦап і популярна литовська інді-рок-група Biplan