Uncategorized

Юлія Пелепчук / Україна

Куратор проекту «Мережа» та туру 33-ма містами Сергія Жадана з презентацією книги «Життя Марії», проектний менеджер, англійсько-український перекладач, вчитель.

E-mail: [email protected]

2015 – здобула освітньо-кваліфікаційний ступінь «Магістра філології»  у Чернівецькому національному університеті ім. Ю. Федьковича за спеціальністю «Англійська мова та література».

Переможець Всеукраїнської науково-практичної конференції з краєзнавства з науковим дослідженням на тему «Буковинські адреси Ольги Кобилянської». Також отримала першу відзнаку на  Всеукраїнській конференції «Слідами історії» (тема наукового дослідження «Досвід епохи стилю Модерн та його вплив на образ сучасного чернівчанина»). У 2014 році стала переможцем  конкурсу «Шекспірівських читань»  у рамках щорічного змагання серед студентів Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича.

Крім навчання,  займає активну життєву позицію, постійно бере участь у громадському та культурному житті свого міста – співпрацює з дитячими будинками, де дає уроки англійської.