Новини Корпорації

У Львові Оксану Забужко засипали питаннями і подарунками

Після презентації в Чернівцях на поетичному фестивалі Meridian Czernowitz пані Оксана Забужко приїхала до Львова.

Тут, на Львівському Форумі видавців, вона презентувала свою нову книгу: “Із мапи Книг та людей”. Зал Театру Юного глядача був переповнений, зацікавлені слухачі не могли задовольнитися лише сказаним пані Оксаною, тому з залу до сцени безперервно пливли записки із запитаннями до авторки.

Після презентації Оксану Забужко традиційно обступили всі бажаючі отримати автограф і не відпускали авторку, аж поки та не підписала останню книгу і не відповіла на всі запитання.

Проте взамін на свою терплячість одна з поціновувачок творчості пані Оксани буквально осипала письменницю подарунками. Подарунків було стільки, що Святославу Померанцеву та Ірині Вікирчак, організаторам презентації, та тим, завдяки кому у Чернівцях вже третій рік поспіль відбувається поетичний фестиваль Meridian Czernowitz, довелося допомагати пані Оксані перенести їх.

На прохання самої особи, ми не викладаємо фотографії, але всі, хто не зміг бути присутнім на цьому вечорі зможуть послухати запис презентації, який Пуп Землі підготував для Вас.