Новини Корпорації Новини Фестивалю

Андрій Любка презентував у Чернівцях свою “Кімнату для печалі”(ФОТО)

В рамках VII Міжнародного поетичного фестивалю MERIDIAN CERNOWITZ в Чернівцях відбулася перша презентація книжки Андрія Любки “Кімната для печалі”. У Центральному палаці культури зібрався повний зал фанатів молодого письменника.

Це вже сьома книжка Андрія. Автор почав писати ще у 2012 році. Її він вважає “найгарнішою книжкою у своїй колекції”. Також автор зауважив, що це його друге видання, в якому нема жодного нецензурного слова.

“Кімната для печалі” – збірка оповідань, проте Андрій каже, що цю книжку можна назвати і романом.

“Це збірка сюжетно не пов’язаних між собою оповідань, які, однак, можна вважати й романом, якщо прийняти тезу, що головним героєм останнього є самотність. “

Літературний критик та прес-секретар фестивалю Лілія ШУТЯК вважає, що у новій книжці молодий автор показав себе зовсім з іншого боку.

“Найсвіжіша книжка Андрія Любки «Кімната для печалі» значно відрізняється від його попереднього роману «Карбід». Це збірка оповідань про самотність, ностальгію, кохання.. «Кімната для печалі» – це така собі «осіння» книжка, яка відповідає настрою цієї пори року”.

Презентація книжкової новинки Андрія Любки, традиційно, закінчилася роздаванням автографів та фотосесією із шанувальницями.

Фото Василя САЛИГИ